Slatinický Relax (3 noci) - Lázně Slatinice - Lázně a termální lázně

Lázně Slatinice

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

POPIS A POLOHA

Pobyt na 3 noci s polopenzí a procedurami

Historie lázní Slatinic (nacházejících se nedaleko Olomouce) sahá až do 16. století. Stejně i první důkladné vědecké pojednání o sirném slatinickém prameni pochází ze 16. století. Minerální voda ze sirných pramenů se k procedurám používá dodnes. Původní architekturu si můžete prohlédnout i dnes, kdy v historické budově Morava je umístěna jídelna, restaurace, balneoprovoz a prostory pro léčebné procedury.
Pohodlné a příjemné ubytování je poskytováno v penzionu Majorka, ve kterém je otevřeno nové wellness centrum. Na hosty zde čekají prohřáté sauny, ochlazovací prvky a relaxační zóna s lehátky. Jako novinku zde používají šungitovou nebo křišťálovou vodu, která obohatí tělo o minerály a energii. Další možností ubytování je v nově postaveném domě Balnea, kde je mimo jiné i restaurace, bar, letní terasa s pohodlnými lehátky, fitness, bazén a whirlpool.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 01.11.2023 - 20.12.2023

Služby Kapacita Cena
Osoba ve 2- lůžkovém pokoji LD Majorka/pobyt Volno 4790 Kč
Osoba v 1- lůžkovém pokoji LD Majorka/pobyt Volno 0 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Penzion Majorka*** - 1 a 2 lůžkové pokoje s koupelnou a WC, TV, internetem, telefonem, chladničkou. Dva pokoje jsou řešeny tak, aby nabídly bezbariérové ubytování pro vozíčkáře nebo invalidní osoby. V objektu penzionu je výtah.
LD Balnea**** - 1 a 2 lůžkové pokoje s koupelnou a WC, TV, internetem, telefonem, minibarem, trezorem. Většina pokojů má balkon. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem ze 3 menu. Klientům ubytovaným v penzionu Majorka se snídaně poskytuje v penzionu Majorka a večeře v domě Balnea (cca 10 min. chůze)

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování
  • 3x polopenze
  • Procedury poskytované v LD Balnea (vzdálenost 10 min. chůze):
    1x klasická masáž částečná
    1x suchá masážní vana
    1x rašelinový obklad
    1x parafínový zábal rukou
  • Bonus: 1x vstup na 1 hod. do bazénu s whirlpoolem v LD Balnea, úschova kol zdarma

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek dle platné legislativy. 

POZNÁMKY

Lázně se nacházejí cca 14 km od Olomouce. Doprava je možná autobusem nebo vlakem do Olomouce a odtud lze pokračovat do Slatinice (zastávka busu je přímo před areálem lázní).
Pokud se rozhodnete přijet autem od Olomouce, odbočte z dálnice směr Hněvotín, Lutín, pokud pojedete od Brna - Prostějova, odbočte z dálnice na Olšany a Lutín. V bezprostředním okolí lázní je možné parkování osobních aut bezplatně (nehlídané), u LD Balnea je možnost parkování na oploceném parkovišti za poplatek 30 Kč/den.

Pobyty s plnou penzí začínají obědem (nástup na pobyt mezi 12.00 - 14.00 hod.) Pobyty s polopenzí začínají večeří (nástup na pobyt od 14:00). Ukončení pobytu do 09:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek dle platné legislativy. Lázně se nacházejí cca 14 km od Olomouce. Doprava je možná autobusem nebo vlakem do Olomouce a odtud lze pokračovat do Slatinice (zastávka busu je přímo před areálem lázní). Pokud se rozhodnete přijet autem od Olomouce, odbočte z dálnice směr Hněvotín, Lutín, pokud pojedete od Brna - Prostějova, odbočte z dálnice na Olšany a Lutín. V bezprostředním okolí lázní je možné parkování osobních aut bezplatně (nehlídané), u LD Balnea je možnost parkování na oploceném parkovišti za poplatek 30 Kč/den.