Pobyt Relax (3 noci) - Hotel Hvězda****, Mariánské Lázně - Lázně a termální lázně

Hotel Hvězda****, Mariánské Lázně

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty
OBJEDNÁVKA

Mariánské Lázně

Mariánské lázně -

Mariánské Lázně jsou nejmladšími západočeskými lázněmi. Druhé největší české lázně jsou pověstné svou elegancí, čistotou a bohatým kulturním životem. Déle se vyznačují především krásným přírodním prostředím. Údolí, v němž jsou položeny, je otevřeno...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • nemoci pohybového aparátu
  • onemocnění ledvin a močových cest
  • nemoci dýchacích cest
  • ženské nemoci
  • nemoci látkové výměny
  • nemoci onkologické

POPIS A POLOHA

Pobyt s polopenzí a procedurami.
Lázeňský hotel Hvězda**** je ukázkovým příkladem lázeňské architektury v centru lázeňské čtvrti v okolí Goethova náměstí. Navíc patří k nejlepším lázeňským hotelům ve městě. Nenuceně se v něm snoubí historicky krásný exteriér s moderním komfortem a kvalitou služeb luxusního hotelu.
Tento hotel se skládá z několika vzájemně propojených budov a nabízí luxusní 4* Superior služby a osvěžující provedení interiérů, kde se dovedně snoubí historické dědictví s moderními prvky. Je to patrné zejména na 79 nových luxusních pokojích nebo velkolepém nádvoří s panoramatickými výtahy.
Pověsti mimořádného hotelu se mu dostává i díky Aqua wellness centru a ozdravným lázním . Nachází se zde největší hotelový bazén v celých Mariánských Lázních, terapeutická oblast, která se rozprostírá po celém křídle hotelu Hvězda i Neapol a nabízí více než 30 terapeutických místností pro minerální a plynové koupele, masáže, zábaly a mnoho dalších aplikací a spousta lékařského vědění, které staví na aplikaci léčivé vody ze zdejšího Balbínova pramene a dalších přírodních léčivých prostředků Mariánských Lázní pro utužení vašeho zdraví. 
Není nic, co by lázeňský hotel Hvězda nezvládl, a jak už název napovídá, je jednou z hvězd mezi hotely Mariánských Lázní.
V našich exkluzivních restauracích Franz Josef a Sissi si každý přijde na své - zaujmou exkluzivním prostředím a originálními interiéry se štukovými stropy. Naši hosté zde mohou ochutnat speciality z české a mezinárodní kuchyně a také pestrý výběr lehkých jídel připravených ze surovin vhodných pro speciální diety. Snídaně a večeře se podávají formou bohatých švédských stolů. Pokud máte nějaké alergie či speciální požadavky na stravu, oznamte nám to předem. Náš tým se vám vynasnaží vyjít maximálně vstříc.
V kavárně Café Imperial vám připraví prvotřídní kávu, čaj a koktejly. Kavárna je oblíbená i mezi hosty, kteří obdivují dech beroucí výhled na městské parky a lázeňskou kolonádu. Zavítat sem můžete i na pravidelné taneční večery.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 01.11.2022 - 23.12.2022

Služby Kapacita Cena
cena za osobu / pokoj Superior Plus Volno 8690 Kč
cena za osobu / pokoj Premium Volno 9250 Kč
cena za osobu / pokoj Superior Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Premium Volno 950 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Superior (21 m²) - Velmi prostorné dvoulůžkové pokoje :
Ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, kuchyňkou, sadou na přípravu kávy a čaje, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou, toaletou, umyvadlem, zrcadlem, kosmetickým zrcadlem, fénem, lázeňskými osuškami, županem, froté pantoflemi a toaletními potřebami. Přistýlka je k dispozici na vyžádání.
Pokoj Superior Plus (31 m²)- stejné vybavení jako pokoje Superior jen jsou prostornější.
Pokoj Premium - Nově renovované stylové dvoulůžkové pokoje:
Ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), rádiem, telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, sadou na přípravu kávy a čaje, nezávisle ovládanou klimatizací a vytápěním, Wi-Fi, některé pokoje s balkonem nebo lodžií. Vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, zrcadlem, osvětleným kosmetickým zrcadlem, fénem, lázeňskými osuškami, županem, froté pantoflemi a toaletními potřebami.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze podávaná formou bufetu.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování
  • 3x polopenze
  • 1x uvítací nápoj
  • Lékařské vstupní a závěrečné vyšetření
  • 1x minerální koupel s přírodním CO2
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x parafínový zábal
  • Hotelový bazén a fitness
  • Wifi internet v hotelu zdarma
  • Ensana Marienbad karta výhod

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/osoba za den. Od poplatku jsou osvobozeni nevidomí, držitelé průkazu ZTP/P a jejich průvodci, hosté mladší 18 let.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/osoba za den. Od poplatku jsou osvobozeni nevidomí, držitelé průkazu ZTP/P a jejich průvodci, hosté mladší 18 let. Možnost parkování v hotelové garáži za poplatek 320 Kč/noc při pobytu do 3 nocí a 220 Kč/noc při pobytu od 4 nocí.

Pobyt se psem je možný, poplatek 500 Kč / den.