Lázeňské minimum (2 noci) - Hotel Astoria, Lázně Jáchymov - Lázně a termální lázně

Hotel Astoria, Lázně Jáchymov

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty
OBJEDNÁVKA

Jáchymov

Curie - Wellness centrum Argicola Léčebné lázně Jáchymov se nachází v malebném údolí Krušných hor, severně od Karlových Varů. Mají výjimečné postavení v léčbě chorob pohybového aparátu díky unikátnímu základnímu léčebnému prostředku - radonovým minerálním vodám. Tento přírodní léčebný...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • onemocnění pohybového aparátu
  • nemoci nervového systému
  • choroby metabolické
  • osteoporosa
  • nádorové onemocnění
  • těžké srdeční slabosti

POPIS A POLOHA

Pobyt na 2 noci s polopenzí a vstupem do aquacentra.

Hotel ASTORIA vznikl spojením tří budov postavených na začátku 20. století - Seidel, Mariánský dům a Astoria. Hotel nabízí moderní a pohodlné ubytování přímo v centru lázeňské části Jáchymova naproti Aquacentru Agricola. Hosté tak mohou využít nejen bazén a saunový svět, ale také široké spektrum wellnesových procedur. Wi-Fi připojení je k dispozici v celém hotelu zdarma. Hotel Astoria je zapojen do projektu "Cyklisté vítáni". Krom úschovny kol nabízí cyklistům možnost vyprání a usušení oblečení a výstroje, poskytnutí základního náčiní pro jednoduché opravy kol a další.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 20.04.2023 - 01.06.2023

Služby Kapacita Cena
osoba ve 2- lůžkovém pokoji Volno 3950 Kč
Příplatky Kapacita Cena
osoba v 1- lůžkovém pokoji Volno 890 Kč
pokoj Komfort PLUS Volno 300 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Komfort (I.A): Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, pohodlným nábytkem, TV-SAT, internetem, telefonem a lednicí.
Komfort plus (I.A Plus): Tyto prostorné pokoje jsou vkusně zařízené světlým nábytkem (lůžko, skříň a psací stůl), telefonem, SAT-TV, Wi-Fi připojením k internetu, lednicí a moderní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoje v harmonických béžových a pastelových tónech navozují příjemný pocit a dopřejí vám zaslouženého odpočinku.
Suite: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro další 2 osoby.
Apartmá: v hotelu Astoria je rovněž 10 krásných prostorných (42 m2) dvoulůžkových apartmá s možností přistýlky pro další 2 osoby. Většina apartmá nabízí plně vybavenou kuchyňskou linku s lednicí, varnou deskou a varnou konvicí.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně a večeře formou bufetu.
Strava je podávána v restauraci přímo v hotelu Astoria. V případě nedostatku kapacity v hotelové jídelně, probíhá stravování v komplexu Curie (150 m).

Nástupní dyny jsou možné kdykoliv mimo soboty. 

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování
  • 2x polopenze
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x koupel přísadová se zábalem
  • 1x bazén a Saunový důl 90´ v LCA

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek 35 Kč/den.


POZNÁMKY

Podrobnější popis některých procedur naleznete ZDE

Nástup na pobyt od 14:30 hod. V případě pobytu s plnou pení strava začíní obeděm který se podává od od 12.00 do 14.00 hod. Pokud je pobyt s polopenzí strava začíná večeří. Pobyty končí v den odjezdu snídaní, pokoje je nutno uvolnit do 10:30 hod. Lékařské prohlídky (pokud jsou v ceně pobytu) probíhají od pondělí do pátku.
Na místě se hradí místní poplatek 35 Kč/den.

PARKOVÁNÍ: V areálu lázní jsou k dispozici parkoviště s obsluhou u hotelů Radium Palace, Běhounek, Curie a Praha. Cena parkovného je cca 150 Kč/den při pobytu do 6 nocí, u delších pobytů cena parkovného 95 Kč/den. Držitelé poukazu ZTP hradí 40 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 350 Kč / den.