Rekerační pobyt se snídaní - Sanatorium Zameczek, Kudowa-Zdroj - Lázně a termální lázně

Sanatorium Zameczek, Kudowa-Zdroj

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

POPIS A POLOHA

Pobyt se snídaní, pitnou kúrou a vstupem do bazénu.

Lázeňský dům Zameczek se nachází v srdci krásného lázeňského parku v městečku Kudowa Zdrój. Severovýchodně od lázní se táhne masiv Stolových hor, které chrání město před náhlými změnami teploty vzduchu. Výjimečné mikroklima tohoto regionu má blahodárný vliv na lidský organismus především krevní oběh, dýchání a trávení, správnou funkci svalů a nervového systému. Díky příjemnému létu bez extrémních veder a teplejší zimě trvá sezóna v těchto lázních po celý rok.
Součástí lázeňského domu je moderní relaxační komplex s bazénem, hydromasáží, saunovým světem, slunečnou pláží a fitness centrem. Na lázeňské procedury hosté docházejí do protější budovy. Zdejší lázně jsou zaměřeny na léčbu srdečních onemocnění, obezity, poruch pohybového a zažívacího ústrojí, endokrinologie a anémie. Procedury se poskytují od pondělí do soboty kromě svátků. Procedury se neposkytují první příjezdový den (je pouze vstupní lékařská konzultace) a poslední den odjezdu. Hosté přijíždějící do lázní jsou povinni mít s sebou Evropskou kartu zdravotního pojištění.
V bezprostřední blízkosti je řada kaváren, restaurací a obchůdků se suvenýry. V lázeňském parku a na kolonádě jsou 3 prameny s volně dostupnou minerální léčivou vodou. V okolí najdete tenisové kurty, značené turistické trasy a akvapark. Můžete vyrazit na výlet a navštívit Národní Park Stolové Hory, Muzeum lidové kultury v podhůří Sudet Pstrążna nebo kapli lebek v Czermna. Milovníci hudby ocení každoroční Mezinárodní festival Moniuszko (koná se v srpnu).

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 01.03.2024 - 30.03.2024

Služby Kapacita Cena
osoba ve 2- lůžkovém pokoji Volno 1250 Kč
osoba ve 3- lůžkovém pokoji Volno 1090 Kč
dítě 3-12 let jako 3. osoba na pokoji (bez procedur) Volno 630 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 290 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Zameczek je zajímavě řešená historická stavba z 18. století s lomenou střechou - charakteristickým prvkem původních dolnoslezských staveb. Proti ní se tyčí budova haly k pití minerálních vod, která stylově navazuje na budovu Zameczku. Jedná se o nejkrásnější a největší lázeňskou stavbu tohoto typu v Dolní Slezsku.
Budova prošla celkovou rekonstrukcí a v současné době nabízí svým klientům elegantní 1-, 2- a 3- lůžkové pokoje s koupelnou, plochou televizí a telefonem. Krásné historické prvky zde ladí s moderním hotelovým vybavením. Lázeňští hosté mají bezplatný přístup k internetu.

STRAVOVÁNÍ

Stravování probíhá formou plné penze.
Oběd je servírovaný. Hosté mají na výběr ze tří jídel. Večeře jsou zpravidla studené s jedním teplým jídlem. Zasedací pořádek je odůvodněn různými typy diet a strav. V případě plné penze začíná pobyt večeří a končí snídaní.

Základní cena zahrnuje

  • 1x ubytování.
  • 1x snídaně
  • Pitná kúra
  • láhve minerální vody (0,33 l) denně
  • možnost neomezeného využívání bazénu (s užitkovou vodou), vířivky, sauny a Sunny Fit Centra od pondělí do soboty od 15.00 do 21.00, v neděli a o svátcích bez omezení
  • župan na pokoji
  • Volný přístup k TV a WI-FI

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek 1,5 Eur/den

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Parkování po předchozí rezervaci za poplatek 24 Zl/den.

Pobyt se psem: nelze