Pohodový pobyt u termálů - Penziony Quatro II., III. a IV., Podhájska - Lázně a termální lázně

Penziony Quatro II., III. a IV., Podhájska

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty
OBJEDNÁVKA

Podhájska

Podhajská - termální bazén - Městečko Podhájska leží na jižním Slovensku, na železniční trati mezi Šurany a Levicemi, nedaleko Nových Zámků. 
Zdejší termální koupaliště Podhájska je populární celoročně otevřený areál. Nabízí 10 bazénů, tobogány, dětské atrakce, bary a restaurace,...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • léčba dýchacích cest, dny štítné žlázy
  • bolesti zad a kloubů
  • cévní onemocnění
  • osteoporóza, artróza, artritida
  • ekzémová onemocnění

DALŠÍ TERMÍNY

Pohodový pobyt u termálů
02.01. - 20.12.2024* od 850 Kč

POPIS A POLOHA

Penzion v blízkosti termálního koupaliště Podhájska.

Penziony Quatro II a III jsou situovány vedle sebe a jsou vzdáleny cca 300 m od termálního koupaliště. V penzionech je k dispozici společenská místnost, jídelna a zahrada s posezením. Ve všech pokojích je k dispozici připojení na internet zdarma.
 Penzion Quatro IV je od termálního koupaliště vzdálen cca 400 m. V penzionech je k dispozici společenská místnost, jídelna a zahrada s posezením. Ve všech pokojích je k dispozici připojení na internet zdarma. 

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 02.01.2020 - 20.12.2020

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 630 Kč
dítě do 12 let Volno 490 Kč
dospělý na přistýlce Volno 390 Kč
dítě 3-12 let na přistýlce Volno 390 Kč
Příplatky Kapacita Cena
osoba v 1- lůžkovém pokoji Volno 890 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hosté si mohou vybrat ze tří typů ubytování:
Quatro II - 2 a 3 lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, TV a chladničkou. Každý pokoj má balkon nebo terasu.  Možnost ubytování v rodinném pokoji (2x 2 lůžkový pokoj každý se sprchou a WC) tyto dva pokoje mají společný balkon.
Quatro III - 2 a 3 lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV, chladničkou. Každý pokoj má balkon nebo terasu. V tomto penzionu nejsou možné přistýlky.
Quatro IV - 2 a 3 lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV, chladničkou a varnou konvicí. Pokoje jsou s balkonem nebo s terasou.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávané formou bufetu.
 

Koupání: termální koupaliště cca 300 m od penzionu. V dubnu 2012 bylo v areálu termálního koupaliště otevřené WELLNESS CENTRUM AQUAMARÍN. Klienti zde naleznou venkovní a vnitřní bazénový svět, vitální svět, tureckou lázeň Hammam, odpočinkové prostory, botanickou zahradu, vodní bar, a kavárnu. Dále pak množství vodních atrakcí, komplex saun (finská sauna, biosauna, solná inhalace, bylinková inhalace). Vstup do nového Wellness centra je samostatný.

Základní cena zahrnuje

  • 1x ubytování
  • 1x snídaně

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek 0,5 Eur/den.

POZNÁMKY

Dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby.  Minimální délka pobytu 3 noci.
Na vyžádání můžeme zajistit dopravu vlakem do Podhájské (s přestupem v Nových Zámkoch). Cena vlakové dopravy na vyžádání dle aktuálního ceníku. 

Další informace k termálním lázním www.termalni-lazne.info .

Nástup na pobyt od 14.00 hod., ukončení pobytu do 10.00 hod. Klienti penzionu Quatro III. a IV. se hlásí při příjezdu v penzionu Quatro II. na výše uvedené adrese. Nástup na pobyt od 14.00 hod., ukončení pobytu do 10.00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 0,5 EUR/den. Příjezd: do centra obce Podhajská směrem k nádraží, penzion leží po levé straně, cca 300 m od areálu termálního koupaliště. Parkování v areálu penzionu zdarma. Pobyt se psem možný za poplatek 1 Eur/den (platí se na místě).

Pobyt se psem je možný, poplatek 1 EUR / den.